FALKE sokkenfabriek

FALKE is een familiebedrijf dat in 1895 is opgericht in Schmallenberg. Het bedrijf is gespecialiseerd in beenmode en dan vooral (wandel)sokken. Het bedrijf verkoopt verschillende soorten sokken gemaakt van verschillende materialen. De meeste sokken zijn gemaakt van katoen (Piuma Cotton) maar FALKE maakt ook sokken van vigognewol, kasjmier en zijde. FALKE heeft 6 locaties maar al hun producten zijn via hun website en andere winkelwebsites te koop.

Soorten

Falke heeft verschillende soorten kousen & sokken, waaronder:

Elke type sok heeft zijn eigen kenmerk. Zo zijn de FALKE sportsokken uitgerust met compressiedelen die extra stevigheid bieden tijdens het sporten. Ook zijn er speciale winterspotsokken, die extra hoog zijn om niet alleen meer stevigheid maar ook bescherming tegen de kou te bieden.

Het grote verschil tussen een gewone, merkloze sok en een FALKE sok is het vakmanschap. Een FALKE sok is gemaakt van hoogwaardig materiaal, past perfect en gaat lang mee. Daarnaast is er rekening gehouden met de afkomst van de materialen en de wijze waarop de sokken in de FALKE fabriek worden gemaakt. Hier betaal je wel wat meer voor, maar je krijgt er veel comfort voor terug!