Webwinkel beoordeling: ikbensieraden.nl

Vandaag doen we even wat anders. Ik ga mijn ervaringen neerpennen omtrent de populaire sieraden webwinkel genaamd IkBenSieraden. Dit is een winkel met een gigantisch aanbod aan leuke, trendy sieraden. Het was de eerste keer dat ik de website bezocht wel een beetje overweldigend moet ik eerlijk toegeven. Vooral qua oorbellen, armbandjes en ringen hebben ze een gigantisch assortiment.

Bezoekadres: ikbensieraden.nl – goedkope sieraden webshop

Er is veel keuze dat is duidelijk, maar hoe zit het met de kwaliteit, is het namaak of echt goud en zilver? Ze verkopen veelal vergulden producten dat wil zeggen er is een laagje echt goud aangebracht op metaal. Zilver is vrijwel altijd het hoogwaardige Sterling 925 zilver. Het is dus zeker geen namaak, of goedkope zooi dat je veelal vindt op Marktplaats of Ebay. Dit is degelijke kwaliteit dat de tand des tijds zeker zal doorstaan.

Sommige kettingen die ik van IkBenSieraden heb, die draag ik al meer dan 5 jaar dagelijks vrijwel. En dat zie je er niet aan af. Sieraden gekocht bij IkBenSieraden zullen voor lange tijd meegaan, wat nog meer helpt te besparen in de portemonnee.

Wat ik ook vaak koop bij IkBenSieraden zijn haarsieraden. Laatst bijvoorbeeld hadden we een bruiloft waar Pieter en ik gast waren. Een goede vriendin van mij ging trouwen. Heb ik een leuke haarband aangeschaft bij ikbensieraden.

-> Haar sieraden in Ikbensieraden.nl

De onderstaande dame dat ben ik niet, maar dit is de afbeelding die ik heb van de site, hoe de haarband er ongeveer ook bij mij uitzag op die bruiloft:

Fraai toch? Voor alle dames met lang haar geeft dit toch wat extra’s aan het haardos. Ik ontving een compliment of drie op de bruiloft. En eigenlijk zou ik hem in het dagelijkse leven ook graag blijven dragen, maar misschien is dit niet zo een goed idee. Ten slotte, mijn ervaringen bij IkbenSieraden ook qua de service zijn altijd zeer positief, reageren rap op vragen en uitgebreid. Ook op dat vlak hebben ze mij veel geholpen de afgelopen jaren om de juiste items eruit te pikken.