Spiri : Spiritualiteit en Ibiza gecombineerd in een prachtig merk

Modetrends wisselen elkaar in rap tempo af en het is soms lastig om alle ontwikkelingen in modeland bij te houden. De laatste jaren is er veel veranderd op het gebied van kledingverkoop. Net zoals de complete Retail business, zijn ook het aantal online kledingwinkels exponentieel toegenomen. Voor zowel de klant als de ondernemer zijn er tal van voordelen verbonden aan het online winkelen. Naast de grote kledinghuizen, waarbij je al langer online kon shoppen, zijn er nu ook steeds meer kleinere ondernemingen die de weg naar het online winkelen weten te vinden. Het resultaat hiervan is dat je tegenwoordig ook echt unieke kledingstukken en accessoires van bijzondere merken met een eigenzinnig karakter online kan kopen, zoals de sokken en de accessoires van het merk Spiri.

Spiritualiteit en Ibiza gecombineerd in een prachtig merk

Spiri ibiza is een samensmelting van twee woorden die veelzeggend zijn voor het merk, namelijk spiritueel en Ibiza. Op spiritueel gebied heeft Spiriibiza een aantal zeer sterke waardes met als middelpunt het derde oog, ook wel bekend als de zesde Chakra die staat voor onder andere fantasie, intuïtie, wijsheid en visualisering. Deze spirituele achtergrond is een overtuiging die verder gaat dan de oppervlakte die ook zeer goed in alle producten op visueel gebied terug te vinden is. Het woord Ibiza heeft betrekking op de vrolijke en zomerse uitstraling van veel van de producten van het merk en de Boheemse sfeer die er vooral met de sokken wordt gecreëerd door de designs en het kleurgebruik.

Spiri Ibiza sokken

Unieke product met een achterliggende betekenis

De producten van Spiriibiza zijn het tegenovergestelde van dertien in een dozijn en met de producten van dit merk haal je dan ook absoluut iets unieks in huis. De sokken zijn het paradepaardje van het merk en geven de uitstraling een vrolijke finishing touch. De sokken van Spiriibiza spelen mooi in op de trend van de laatste jaren waarbij sokken weer belangrijk worden gemaakt en geen ondergeschoven kindje meer zijn. Sokken mogen er zijn en gezien worden in creatief kleurgebruik en design. Ook in de juwelen van Spiriibiza komt het derde oog veel voor en kan dit ook staan voor een sterke symbolische betekenis die het sieraad extra waarde geeft.