Ben je opzoek naar een leuke cadeau ideeen?

Elk kind krijgt meestal speelgoed op zijn verjaardag. Duplo, Lego, Barbie: alles is leuk. Bovendien, aangezien ze oud worden, zullen spelcomputers niet worden genegeerd. Maar bent u bereid om persoonlijke cadeautjes voor kinderen te kopen?

Lees dan verder want er is namelijk een hele leuke cadeau ideeën verjaardag voor kinderen, je kunt de cadeau ook gebruiken als decoratie in een kinderkamer. Je hebt verschillende mogelijkheden om dit product te gebruiken: ofwel als cadeau idee kind of als decoratie in een (kinders)kamer.

De originele cadeau ideeen verjaardag!

Nijntje heeft wel of geen persoonlijke naam. Nijntje spaarpot is zeer geschikt voor de aankleding van een baby / kinderkamer. Cadeaus voor als een geboorte of cadeau idee verjaardag. Deze Nijntje spaarpot is een origineel cadeau en er kan wat bespaard worden. Dit is de ideale verjaardag cadeau met naam voor je kind.

Nijntje als cadeau ideeen verjaardag!

Iedereen kent wel Nijntje het lief klein konijntje nog wel? In ieder geval de meeste kinderen kennen het kinderlied Nijntje het lief klein konijntje of zelfs de cartoon. Dan zouden ze ook van dit spaarpot in de vorm van Nijntje houden. Sterker nog ik durf te wedden dat ze hier van zullen houden.

Zakgeld

De opening ligt op Nijntje ‘s achterhoofd. Aan de onderkant van de Nijntje spaarpot zit een zegel. Om het geld eruit te halen, open je de sluiting. De Nijntje muntautomaat is verkrijgbaar in de kleuren mint, roze, wit en blauw en is verkrijgbaar in verschillende maten.

Decoratie

Omdat de spaarpot de vorm van Nijntje heeft ken je het gewoon als decoratie in een babykamer plaatsen om het nog schattiger te maken. Anders in een kinders kamer want dat is ook wel leuk en schattig cadeau idee kind. Zo kunnen de kinderen die af en toe geld/zakgeld krijgen die te sparen met een schattig konijntje. Met hun persoonlijke namen kan iedereen er 1 krijgen dan maken ze ook geen ruzie over wie hoeveel geld in heeft geplaatst.

Gepersonaliseerde producten

Nijntje spaarpotten zijn nog eens goedkoop. Je betaald minder dan 12 euro voor deze spaarpot.

Als u nog een andere cadeau idee wilt kiezen dan kunt u terecht op het website: Bebetos.nl.

Ik durf zelfs te wedden als je een cadeau met naam  koopt dat je kind zal blij zijn met wat ze ook krijgen, zolang je eigen naam erop staat zullen ze het van hun eigen vinden.