De leukste schoenentrends van dit moment

Ook deze zomer staat weer vol gekke en leuke zomertrends in schoenenland. Wat je wel ziet is dat de huidige pandemie een behoorlijke invloed heeft op wat die trends precies zijn. We kunnen niet echt meer op stap of naar de kroeg en dat merk je direct. De trends staan dus ook in het teken van het virus met de grote C. Hoewel dat misschien zorgt voor wat functionelere trends, zitten er ook wel echt leuke nieuwe dingen tussen. Ook zitten er een aantal zeer verrassende trends tussen, die je misschien niet direct verwacht. Dus zonder verder gedoe, hierbij de trends die ons het meest zijn opgevallen.

Crocs komen weer terug

Kan het bijna niet beseffen, maar het is toch echt waar. Crocs komen terug en harder dan ooit. Het bekende merk voor slippers en sandalen is begonnen met een online influencer campagne en die is vrij succesvol. Grote Instagram namen scharen zich achter het merk en dat zorgt voor de nodige vraag voor deze stoere stappers. Het merk was eigenlijk al zo goed als afgeschreven werd vooral nog veel functioneel gedragen, maar lijkt nu helemaal terug te komen.

Slippers, sandalen en luchtige schoenen

Met warm weer zien we ieder jaar dezelfde trend terugkomen. Ook dit jaar verwachten ze een hete, tropische zomer. Dus zijn mensen weer massaal op zoek naar lekker zittende, luchtige schoenen. Ook de sandaal mag dit jaar. Super comfortabel en niet iets functioneler wanneer je de hele dag onderweg bent. Een andere schoen die het dit jaar goed gaat doen valt onder de luchtige schoenen, namelijk de Geox schoen. Deze ademende schoen is ideaal bij warm weer en daardoor een must op vakantie of op de camping.

Comfortschoenen

We gaan dit jaar met zijn allen naar de camping. Door het virus is vliegen net iets minder populair geworden, waardoor de campings volgeboekt zitten. Veel sneller dan vorige jaren. Wat doe je dan op de camping? Lekker eropuit. Dat merk je ook in de vraag naar comfortschoenen, van merken zoals: Xsensible, Durea en Gijs schoenen. Het leuke is dat deze merken ook nog eens Nederlands zijn.

Jij nog een trend gespot?

Natuurlijk zijn er nog veel meer trends op de markt, we kunnen niet alle trends in de gaten houden. Daarom horen wij graag van jou welke trends jij vooral nu ziet terugkomen.